Obavještavamo vas da će Bar i ove godine, posjetiti brodovi na kružnim putovanjima u sezoni 2019. Dostavljamo vam raspored dolazaka kruzera u naš grad.

Termini dolazaka:

Raspored dolazaka kruzera u Bar

Program „Novogodišnjeg hepeninga“ predstavljen na konferenciji za medije u Beogradu
Juče je u Beogradu na press konferenciji u restoranu „Ahh..riba“ Turistička organizacija Bara  predstavila program „Novogodišnjeg hepeninga“.
Među predstavnicima medijima je vladalo veliko interesovanje za novogodišnje programe u Crnoj Gori, a posebnu pažnju je privuklo i prisustvo Sergeja Ćetkovića, glavne zvijezde dočeka Nove godine u Baru,  koji je prilikom davanja izjava predstavnicima medijima pripremio i mali performans, pa je prisutne upoznao sa načinom pripreme tradicionalnih jela iz Crne Gore.  Direktor Turističke organizacije Bar, Emil Kukalj je prisutne predstavnike medije upoznao sa kompletnim programom za doček Nove godine u Baru koji tradicionalno organizuje u saradnji sa Opštinom Bar. Nakon toga je predstavio sve izvođače, najavio da će posjetioci i građani imati i mogućnost da  pored bogatog kulturno zabavnog programa degustiraju i tradicionale proizvode barskog podneblja na novogodišnjem bazaru. Promocija u Beogradu je  izazvala veliko interesovanje predstavnika medija, među kojima su bili : televizije RTS, Pink, Prva, Happy, Kopernikus, Grand, Ženska TV, štampani mediji Politika, Politika Dodaci, Bazar Politika, Svet, Stars, Skandal, Hello, Gloria, Lepota i zdravlje, Story, Diplomacy Commerce, Alo, Kurir, Informer, Blic, portali Na dlanu, BG online, Fashion, Mag, Frankfurtske vesti i drugi.
Konferenciju za predstavnike medije je organizovala NTOCG, a osim TO Bar prisustvovali su i predstavnici LTO Budve, Kotora, Herceg Novog i Tivta.