fbpx

do

Bar

dio ljeta

Bar

Interreg ADRION

EMOUNDERGROUNDS

EMOUNDERGROUNDS

Interreg-IPA CBC

Wrecks4All

Wrecks4All

Turistička organizacija

Opštine Bar

Dobro došli

Opštine Bar

Turistička organizacija Bar

Antifašistička mapa

2017

Turistička organizacija Bar će uskoro na svom sajtu objaviti interaktivnu antifašističku mapu, do tada koristite mapu u pdf formatu kojoj možete pristupiti na linku.

{phocadownload view=file|id=3|text=Antifašistička mapa|target=b}

Antifašistička mapa

TO Bar

Panoramska ruta

između dvije čarobne obale

Panoramska ruta

COVID

informacije

COVID
Zvijezda neaktivnaZvijezda neaktivnaZvijezda neaktivnaZvijezda neaktivnaZvijezda neaktivna
 

Turistička organizacija Bar je prvog dana posjete BiH na trgu Krajina, u Banja Luci zajedno sa LTO Podgorice, Budve, Tivta, Kotora u saradnji sa NTOCG, promovisala ponudu opštine Bar.

 IMG 0860 50 1 50

Veliku zainteresovanost za ono šta Crna Gora i grad Bar nude pokazalo je pristustvo velikog broja predstavnika bosanskih medija i to: Javni servis BiH BHTV, Javni servis RTRS, Elta Tv, ATV, Rado RS, Nezavisne novine, BN TV, portal Mondo.ba, Faktor.ba i Banjaluka.com ali i stanovnika Banja Luke koji su sa nestrpljenjem pričali o svojim planovima za dolazak u naš grad.

IMG 0882 50 1 50

 

Nakon promocije na trgu, u hotelu “Courtyard by Marriott” organizovan je radni ručak na kom su predstavnici medija i privrede bili u prilici da se upoznaju sa turističkom ponudom našeg grada uživajući u kratkom filmu o Baru, kao i u crnogorskoj gastro i vinskoj ponudi.

Drugi dan posjete BiH, protekao je takodje radnim ručkom u Sarajevu, u restoranu “Pivnica” gdje su prisustvovali predstavnici medija i turističke privrede i to: VIP HD TV, Nova BH TV, Avaz, Azra, Faktor, Visit BiH, Bussines Magazin, In Store, Ladies In, Ekskluziva, FBL, BH Radio, Oslobodjenje, Radio Sarajevo, Furaj.ba, FACE TV, Centrotours Agencija, Agencija Passport, Relax Tours.

IMG 1124 50

 Ovaj dogadjaj su svojim prisustvom uveličali Načelnik Ibrahim Hadžibajrić i Ambasador Crne Gore u BiH Radovan Miljanić.

IMG 1117 50 1 50 

Tokom oba dana posjete, Turistička organizacija Bar, u okviru nagradne igre koja je organizovana za predstavnike medija, podijelila je vrijedne nagrade – 5 noćenja sa doručkom za dvije osobe u hotelskom smještaju.

       

dvorac kralja nikolebw

Kalendar

Kalendar dešavanja u Opštini Bar

pon uto sri čet pet sub ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31