fbpx

do

Bar

dio ljeta

Bar

Interreg ADRION

EMOUNDERGROUNDS

EMOUNDERGROUNDS

Interreg-IPA CBC

Wrecks4All

Wrecks4All

Turistička organizacija

Opštine Bar

Dobro došli

Opštine Bar

Turistička organizacija Bar

Antifašistička mapa

2017

Turistička organizacija Bar će uskoro na svom sajtu objaviti interaktivnu antifašističku mapu, do tada koristite mapu u pdf formatu kojoj možete pristupiti na linku.

{phocadownload view=file|id=3|text=Antifašistička mapa|target=b}

Antifašistička mapa

TO Bar

Panoramska ruta

između dvije čarobne obale

Panoramska ruta
Zvijezda neaktivnaZvijezda neaktivnaZvijezda neaktivnaZvijezda neaktivnaZvijezda neaktivna
 

Putnici iz Ukrajine i Bjelorusije mogu ući u Crnu Goru isključivo vazdušnim saobraćajem. 

Tour-operator je dužan da obezbijedi da se putniku na aerodromu, a prije ulaska u avion, obavezno i najmanje jedanput izmjeri tjelesna temperatura. Putniku koji ima povišenu tjelesnu temperaturu ne dozvoljava se ukrcavanje u avion i polazak za Crnu Goru.

Tour-operator je dužan da po dolasku putnika u Crnu Goru, a odmah po prelasku graničnog prelaza, svakom putniku uruči informator koji sadrži mjere i preporuke Instituta za javno zdravlje i da informiše putnika da je dužan da se za vrijeme boravka u Crnoj Gori pridržava navedenih mjera.

Mjere i preporuke za sprečavanje širenja korona virusa kojih su prilikom dolaska i za vrijeme boravka u Crnoj Gori dužni da se pridržavaju svi turisti možete vidjeti na sajtu Vlade Crne Gore. 

U slučajevima da turistički aranžman uključuje izlete, tour-operator je dužan da vodi detaljnu evidenciju o prevozu i mjestima koja turisti posjećuju.

Tour-operator je dužan i da vodi računa da se za vrijeme trajanja izleta, u prevozu, ali i tokom posjete i boravka na lokacijama uključenim u program izleta, turisti strogo pridržavaju svih propisanih mjera.

Tour-operator je dužan da u pisanoj formi obezbijedi potvrdu od pružaoca usluge smještaja, da se prilikom pružanja navedene usluge strogo pridržava svih mjera propisanih uputstvom Instituta za javno zdravlje.

Pružalac usluge smještaja je dužan, da u skladu sa uputstvom Instituta za javno zdravlje, odredi kontakt osobe koje su zadužene za komunikaciju sa nadležnim ljekarom i/ili epidemiologom u slučaju pojave bilo kojeg od simptoma COVID−19 kod gosta, dok je tour-operator dužan da posjeduje spisak kontakt osoba.

Svi turisti za vrijeme boravka u Crnoj Gori su dužni da se pridržavaju svih mjera i preporuka Instuta za javno zdravlje:
https://www.ijzcg.me
https://www.ijzcg.me/me/obavezne-mjere-za-privredu-i-gradane  
https://api.coronainfocg.me/media/files/1588284754-opste-mjere.pdf  

Preporuke za postupanje i sprovođenje mjera zaštite od COVID - 19 u hotelima i drugim objektima za pružanje usluga smještaja:
https://tinyurl.com/ybynmnoo  

Preporuke za ugostiteljske objekte (restorani, kafići i sl.):
https://s3.eu-central-1.amazonaws.com/web.repository/ijzcg-media/files/1589551075-coronainfocg-mjere-ugostiteljski-objekti.pdf  

Preporuke za rad otvorenih i zatvorenih bazenskih kupališta, vodenih parkova, spa & wellness centara.
https://s3.eu-central-1.amazonaws.com/web.repository/ijzcg-media/files/1591081345-2020-05-27-bazeniaqua-parkovi-spawellnes-centri.pdf  

Preporuke za prevoz putnika u autobuskom i kombi prevozu, taksi vozilima i prilikom pružanja usluga iznajmljivanja vozila (rent-a-car):
https://api.coronainfocg.me/media/files/1588284757-autobuski-prevoz.pdf  
https://api.coronainfocg.me/media/files/1588284767-rent-a-car.pdf  

 

 
       

dvorac kralja nikolebw

Kalendar

Kalendar dešavanja u Opštini Bar

pon uto sri čet pet sub ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30