fbpx

do

Bar

dio ljeta

Bar

Interreg ADRION

EMOUNDERGROUNDS

EMOUNDERGROUNDS

Interreg-IPA CBC

Wrecks4All

Wrecks4All

Turistička organizacija

Opštine Bar

Dobro došli

Opštine Bar

Turistička organizacija Bar

Antifašistička mapa

2017

Turistička organizacija Bar će uskoro na svom sajtu objaviti interaktivnu antifašističku mapu, do tada koristite mapu u pdf formatu kojoj možete pristupiti na linku.

{phocadownload view=file|id=3|text=Antifašistička mapa|target=b}

Antifašistička mapa

TO Bar

Panoramska ruta

između dvije čarobne obale

Panoramska ruta
Zvijezda neaktivnaZvijezda neaktivnaZvijezda neaktivnaZvijezda neaktivnaZvijezda neaktivna
 
Turistička ponuda barske opštine je i ove godine predstavljena na sajmu turizma „IFTM Top Resa“ u okviru štanda Nacionalne turističke organizacije Crne Gore.  Pored mnogobrojne crnogorske turističke privrede i lokalnih turističkih organizacija na sajmu su uzeli učešće i hoteli Ruža vjetrova i Korali iz Bara.   
Sajam Top Resa  se održava u periodu od 01. do 05. oktobra i okuplja veliki broj izlagača iz preko 160 zemalja svijeta. Ujedno je i najveći poslovni (B2B) turistički sajam u Francuskoj što je odlična prilika za uspostavljanje novih kontakata i promociju destinacije. Očekuje se posjeta 34 000 profesionalaca iz oblasti turizma iz cijelog svijeta i oko 1000 predstavnika medija. Tokom trajanja sajma organizovana je i degustacija tradicionalnih proizvoda: pršuta, sira, barskih maslina, vina itd. tako da su posjetioci imali priliku da se na licu mjesta upoznaju sa crnogorskom gastro ponudom. 
 
image1
 
Gosti iz Francuske preferiraju sadržajniji odmor koji obuhvata više aktivnosti pa su pored kulturnih znammenistosti, plaža, ponude na  Skadarskom jezerom, širokog spektra aktivnosti aktivnog odmora na moru i jezeru, ponuđeni i proizvodi koji se odnose prevashodno na avanturistički turizam. 
Nacionalna avio kompanija „Montenegro Airlines“ ima redovne letove iz Podgorice i Tivta ka Parizu i Lionu, a osim njih ka Crnoj Gori saobraćaju i „Transavia“ iz Pariza (od aprila do novembra)  kao i „Smart Wings“ (od maja do novembra) iz Lila ka Crnoj Gori što značajno utiče na dostupnost destinacije.
 
       

dvorac kralja nikolebw

Kalendar

Kalendar dešavanja u Opštini Bar

pon uto sri čet pet sub ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31