fbpx

do

Bar

dio ljeta

Bar

Interreg ADRION

EMOUNDERGROUNDS

EMOUNDERGROUNDS

Interreg-IPA CBC

Wrecks4All

Wrecks4All

Turistička organizacija

Opštine Bar

Dobro došli

Opštine Bar

Turistička organizacija Bar

Antifašistička mapa

2017

Turistička organizacija Bar će uskoro na svom sajtu objaviti interaktivnu antifašističku mapu, do tada koristite mapu u pdf formatu kojoj možete pristupiti na linku.

{phocadownload view=file|id=3|text=Antifašistička mapa|target=b}

Antifašistička mapa

TO Bar

Panoramska ruta

između dvije čarobne obale

Panoramska ruta
Zvijezda neaktivnaZvijezda neaktivnaZvijezda neaktivnaZvijezda neaktivnaZvijezda neaktivna
 

Turistička organizacija Bar predstavlja turističku ponudu grada na 20. Međunarodnom sajmu turizma i aktivnog odmora u Nišu i Međunarodnom sajmu turizma u Banja Luci, koji se održavaju u periodu od 18. do 20. aprila.

Na ovim sajmovima je predstavljena kompletna ponuda grada Bara, naša obala kako morska tako i jezerska, a zainteresovanoj javnosti je podijeljen promotivni materijal. Tokom predstavljanja na sajmu, poseban akcenat je stavljen na aktivan odmor, gastro i vinsku ponudu našeg grada, kulturni sadržaj. Takođe, akcenat je stavljen i na povoljne hotelske aranžmane i ponudu privatnog smještaja za ljetnju turističku sezonu, kao i na manifestacije koje nas očekuju u narednom periodu.

Na sajmu turizma u Nišu učestvuje 120 izlagača iz pet zemalja, a u sklopu promocije prvog dana sajma upriličena je radna večera sa predstavnicima turističkih agencija i najeminentnijih medija Srbije, koju su Turističke organizacije Budve i Bara organizovale u saradnji sa Ambasadom Crne Gore u Beogradu. Večeri su prisustvovali i ambasador Crne Gore u Beogradu, Branislav Mićunović sa saradnicima, kao i direktor Nacionalne asocijacije turističkih agencija Srbije, Aleksandar Seničić.

Sajam turizma u Banja Luci ove godine okupio je 159 izlagača, a očekuje se više od 15.000 posjetilaca. Pored Turističke organizacije Bara, svoju ponudu na ovom tržištu predstavljaju lokalne turističke organizacije Podgorice, Herceg Novog i Budve koja je nosilac nastupa na ovom sajmu..

Predstavljanje turističke ponude Bara u okviru regionalne promocije za ljetnju turističku sezonu se nastavlja od ponedjeljka u saradnji sa Turističkom organizacijom Budve na prezentaciji u Sarajevu.

       

dvorac kralja nikolebw

Kalendar

Kalendar dešavanja u Opštini Bar

pon uto sri čet pet sub ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28