fbpx

do

Bar

dio ljeta

Bar

Interreg ADRION

EMOUNDERGROUNDS

EMOUNDERGROUNDS

Interreg-IPA CBC

Wrecks4All

Wrecks4All

Turistička organizacija

Opštine Bar

Dobro došli

Opštine Bar

Turistička organizacija Bar

Antifašistička mapa

2017

Turistička organizacija Bar će uskoro na svom sajtu objaviti interaktivnu antifašističku mapu, do tada koristite mapu u pdf formatu kojoj možete pristupiti na linku.

{phocadownload view=file|id=3|text=Antifašistička mapa|target=b}

Antifašistička mapa

TO Bar

Panoramska ruta

između dvije čarobne obale

Panoramska ruta
Zvijezda neaktivnaZvijezda neaktivnaZvijezda neaktivnaZvijezda neaktivnaZvijezda neaktivna
 

Turistička organizacija Opštine Bar i ove godine predstavlja turističku ponudu Bara na vodećem svjetskom turističkom sajmu ITB, koji se održava u Berlinu od 6. do 10. marta.
Na sajmu je predstavljena kompletna ponuda grada, a nešto veće interesovanje vlada za aktivne odmore, putovanja koja obuhvataju posjetu kulturno istorijskim znamenitostima, kao i gastro ponudu.
Emitivno tržište Njemačke je i dalje stabilno, svi podaci govore o tome da će kao i prošle i ove godine doći do blagog povećanja broja međunarodnih odlazaka (oko 2%), ali da će
takođe doći i do povećanja kada je u pitanju njihova potrošnja (oko 3%). U porastu je i tražnja za kraćim putovanjima (2-4 dana). 
Imajući u vidu da je Crna Gora zanimljiva turistička destinacija jednom broju Njemaca možemo očekivati da u narednom periodu jedan broj njih posjeti i Bar. I dalje je veoma rano govoriti o nastupajućoj ljetnjoj turističkoj sezoni, ali imajući u vidu najave sa ovog sajma i bolju avio povezanost možemo izraziti umjereni optimizam.
Na štandu Nacionalne turističke organizacije Crne Gore su nastupile i LTO Podgorice, Ulcinja, Kotora, Budve i Tivta, kao i veliki broj predstavnika turističke privrede Crne Gore.
Po značaju i veličini ITB Berlin je jedan od najbolje rangiranih međunarodnih berzi turizma. Prošle godine je na sajmu bilo prisutno 10.000 kompanija iz 186 zemalja svijeta kao I više od 170.000 posjetilaca od kojih su 110.000 bili profesionalci iz oblasti turizma.
Procjene su da se tokom sajma ugovore poslovi vrijednosti preko 7 milijardi eura.

       

dvorac kralja nikolebw

Kalendar

Kalendar dešavanja u Opštini Bar

pon uto sri čet pet sub ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31