fbpx

do

Bar

dio ljeta

Bar

Interreg ADRION

EMOUNDERGROUNDS

EMOUNDERGROUNDS

Interreg-IPA CBC

Wrecks4All

Wrecks4All

Turistička organizacija

Opštine Bar

Dobro došli

Opštine Bar

Turistička organizacija Bar

Antifašistička mapa

2017

Turistička organizacija Bar će uskoro na svom sajtu objaviti interaktivnu antifašističku mapu, do tada koristite mapu u pdf formatu kojoj možete pristupiti na linku.

{phocadownload view=file|id=3|text=Antifašistička mapa|target=b}

Antifašistička mapa

TO Bar

Panoramska ruta

između dvije čarobne obale

Panoramska ruta

Ocjena korisnika:  5 / 5

Zvijezda aktivnaZvijezda aktivnaZvijezda aktivnaZvijezda aktivnaZvijezda aktivna
 
 
Turistička organizacija Bar predstavlja turističku ponudu grada na međunarodnom sajmu turizma „Ferien 2019“ koji se održava od 10. do 13. januara u Beču, a u okviru štanda Nacionalne turističke organizacije Crne Gore. 
 
“Ferien” je važan turistički sajam, na kojem svoju ponudu po riječima organizatora predstavlja preko 800 izlagača iz 70 zemalja. Na sajmu je prisutan i veliki broj predstavnika medija ali isto tako i posjetilaca koji se informišu o destinacijama za odmor
Štand Crne Gore je privukao značajnu pažnju svojim dizajnom, a crnogorsku delegaciju na sajmu posjetio je i ambasador Crne Gore u Austriji, Željko Perović. 
Austrija predstavlja važno emitivno tržište koje jednim dijelom može uticati na smanjenje sezonalnosti ali je za uspjeh potrebno kontinuirano raditi na promociji kako na sajmovima tako i  kroz uspostavljanje komunikacije i saradnje sa predstavnicima sa medija i turoperatora što će I biti jedan od ciljeva nastupa na ovogodišnjem sajmu. 
Na sajmu u Beču, na štandu Nacionalne turističke organizacije Crne Gore svoju ponudu predstavljaju i JP “Nacionalni parkovi Crne Gore”, lokalne turističke organizacije Budve, Tivta, Kotora, Ulcinja, Podgorice i  Bijelog Polja, HG Budvanska Rivijera, turistička agencija Montenegro Tourist Service i nacionalna avio-kompanija  “Montenegro Airlines”.
Turistička ponuda Bara predstavljena je i na sajmu turizma „CMT” u Štutgartu takođe u saradnji sa Nacionalnom  turističkom organizacijom Crne Gore i sa JP „Nacionalni parkovi Crne Gore” . Ovaj sajam je specijalizovan za aktivne odmore i održava se u periodu od 12-13.janura.
 
Sajam okuplja više od 2.000 izlagača iz cijelog svijeta i preko 240 000 posjetilaca koji će imati priliku da se upoznaju sa brojnim mogućnostima za aktivni turizam kao što su pješačenje, sportovi  na vodi, ronjenje, kampovanje i dr.
 
Svakog dana trajanja sajma, posjetioci će imati priliku da kroz sastanke i promotivni materijal dobiju informacije o kompletnoj turističkoj ponudi Bara sa posebnim akcentom na aktivni turizam.
 
Da Crna Gora postaje sve interesantija destinacija za turiste iz Njemačke  govori i to da će avio kompanija Lufthansa uvesti avio linije na relaciji Frankfurt- Tivat i Minhen - Tivat od aprila  2019. godine.
 154729125341514
 
 
       

dvorac kralja nikolebw

Kalendar

Kalendar dešavanja u Opštini Bar

pon uto sri čet pet sub ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28