Van Gogh oduševio Barane, Đule oduševljen Baranima http://www.jedro.bar
17 jul

Van Gogh oduševio Barane, Đule oduševljen Baranima Featured

Written by 

Barski fanovi Van Goga još se nisu bili ni okupili u punom sastavu pred binom, a Đule i ekipa odredili su smjernicu trećeg ovosezonskog koncerta Ljeta sa zvijezdama svojim hitom “Skačem, skači”.

Kultni beogradski sastav držao se na početku numera sa svog poslednjeg studijskog albuma "Neumeren u svemu", nakon čega je došlo vrijeme i za mega hitove benda, naravno i euforiju publike. 

Đule je atmosferu podizao i šaljivim dosjetkama između pjesama i razgovorom sa publikom.  U jednom trenutku imao je zajedničku šou tačku i sa urednikom Jedra koji je snimao koncert sa bine. 

Jedan od najvećih hitova Van Goga, “Kolo”, Đule je otpjevao zajedno sa djevojkom koju je zamolio da mu se pridruži na binu, u jednom trenutku prošetao se kroz masu…

Horski su otpjevane "Delfina“, "Mama“, "Šta ako“, "Opasan ples“, "Kada odeš“, a kulminaciju je donijela, očekivano, "Neko te ima

Koncert je okončan numerom "Anđele, moj brate“ koju je Đule nazvao posvetom "Milanu, Lemmyju, Margiti, Bowieu i ostalima koji su nas napravili ovakvim kakvi smo“.

"Prezadovoljan sam publikom, bilo ih je svih generacija. Reakcija je bila odlična, osjećala se ta dobra energija i želja da svi budemo dio nečega lijepog. Zahvalio bih se Turističkoj organizaciji na pozivu da nastupimo na ovogodišnjoj sezoni koncerata pored mora, u tako slatkom gradu kakav je Bar. Ovdje smo snimali posljednji spot, a i danas smo bili gosti ljudi s kojima smo sarađivali, familije Senić. Više od trideset godina karijere bih opisao kao vrlo seksi period, i namjeravamo da sviramo dokle god budemo mogli“, prokomentarisao je Đule nakon koncerta.

Read 409 times Last modified on četvrtak, 20 jul 2017 01:34
Rate this item
(0 votes)
TO Bar

Obala 13.Jula, 85000 Bar, Crna Gora
Telefon:+38230311633; Faks:+38230311969
email:[email protected]

Login to post comments