fbpx

Turistička organizacija

Opštine Bar

Dobro došli

Opštine Bar

30.12.2019. - 01.01.2020.

Uplovimo zajedno u Novu 2020. godinu

Trg Vladimira i Kosare

Uplovimo zajedno u Novu 2020. godinu

30.12.2019. - 01.01.2020.

Pozivamo Vas da zajedno uplovimo u još jednu Novu godinu!!

Trg Vladimira i Kosare

Opština Bar i Turistička organizacija Bar i ove godine najavljuju dobar provod tokom novogodišnjih praznika. Trg Vladimira i Kosare će opet biti mjesto dobrog raspoloženja i kvalitetne zabave za sve generacije. Domaćini su se potrudili da pripreme kvalitetan i raznovrstan program, a u fokusu ostaju i dalje veliki koncerti. 
Pozivamo Vas da zajedno uplovimo u još jednu Novu godinu!!

Obavještavamo vas da će Bar i ove godine, posjetiti brodovi na kružnim putovanjima u sezoni 2019. Dostavljamo vam raspored dolazaka kruzera u naš grad.

Termini dolazaka:

 

Raspored dolazaka kruzera u Bar

Ocjena korisnika:  5 / 5

Zvijezda aktivnaZvijezda aktivnaZvijezda aktivnaZvijezda aktivnaZvijezda aktivna
 

Dan žena, 8. mart, idealna je prilika da vašu ljepšu polovinu, majku, sestru, obradujete putovanjem u Bar. Iskoristite vikend da se upoznate sa ljepotama grada “ između dvije čarobne obale”.

Ono što će vas sigurno ostaviti bez daha je panoramska ruta na Skadarskom jezeru sa sedam fenomenalnih vidikovaca, kao i degustacija vina i domaćih proizvoda u našim selima sa dugom tradicijom. Stari grad Bar, dvorac kralja Nikole, duge šetnje pored mora i naše predivne plaže, idealan su razlog da baš Bar bude vaša destinacija za ovaj predivan vikend. 

Naši hotelijeri i ugostitelji su i ove godine pripremili svečane večere uz muziku kao i specijalne paket aranžmane.
Hotel Princess organizuje svečanu večeru uz nastup Nemanje Stevanovića i Nevene Stojanović za 23€ po osobi. Takođe, u ponudi imaju specijalnu cijenu noćenja sa doručkom od 29€ po osobi.
https://www.hotelprincess.me/Hotel-Princess-Montenegro/1/Home.shtml
Hotel Kalamper u ponudi ima paket aranžmane po cijeni od 116€ do 160€ po osobi. U cijenu je pored noćenja sa doručkom uključena svečana večera, korišćenje wellness&spa programa, dječije igraonice i besplatan parking. Sama svečana večera iznosi 28€ po osobi.
https://www.hotelkalamper.me/
Aparthotel Sea Fort za Dan žena pripremio je svečanu večeru na bazi švedskog stola uz piće dobrodošlice i muziku uživo po cijeni od 18€ po osobi. Goste će zabavljati Nebojša Bojović i Rosa.
http://www.seafort.me/index.php
Stara Čaršija resort u ponudi ima paket aranžman čija cijena iznosi 90€ za dvije osobe. U datu cijenu uključeno je noćenje sa doručkom i svečana večera. Sama svečana večera iznosi 18€ po osobi.
https://staracarsija.me/
Hotel Pelikan u Virpazaru, u ponudi ima paket aranžman na bazi polupansiona koji iznosi 50€ za dvije osobe.
https://www.pelikan-zec.com/
Gradski restoran za ovu priliku u ponudi ima riblji i mesni meni po cijeni od 15€, a za nezaboravan provod zadužen je bend Ljuba Markovića.
IS @gradski_restoran FB Gradski restoran
U restoranu Mornar za lijepu atmosferu pobrinuće se Goran Stjepčević. Cijena večere sa pićem dobrodošlice koštaće 25€ po osobi.
IS @restoran.mornar
Restoran Knjaževa bašta damama za 8. mart pripremila je svečanu večeru po cijeni od 25€. Goste će zabavljati Ari i Mirso.
IS @restoran_knjazeva_basta
F2 restoran u ponudi ima mesni i riblji meni uz piće dobrodošlice po cijeni od 17€ po osobi. IS @_f2restoranbar_

Restoran Steak and fish za proslavu 8. marta pripremio je muzički program u kome nastupaju Omer Hodžić, Seka Tomičić i Goran Jokanović. Ulaz 10€ po osobi.

IS @steak_fish_restaurant
Makina Vučinića u ponudi ima svečanu večeru uz piće dobrodošlice 25€ po osobi. Goste će zabavljati Dino Beharović.
IS @konoba_makina_vucinica

8 mart Bar konačan

       

dvorac kralja nikolebw

Kalendar

Kalendar dešavanja u Opštini Bar

pon uto sri čet pet sub ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31