fbpx

Turistička organizacija

Opštine Bar

Dobro došli

Opštine Bar

30.12.2019. - 01.01.2020.

Uplovimo zajedno u Novu 2020. godinu

Trg Vladimira i Kosare

Uplovimo zajedno u Novu 2020. godinu

30.12.2019. - 01.01.2020.

Pozivamo Vas da zajedno uplovimo u još jednu Novu godinu!!

Trg Vladimira i Kosare

Opština Bar i Turistička organizacija Bar i ove godine najavljuju dobar provod tokom novogodišnjih praznika. Trg Vladimira i Kosare će opet biti mjesto dobrog raspoloženja i kvalitetne zabave za sve generacije. Domaćini su se potrudili da pripreme kvalitetan i raznovrstan program, a u fokusu ostaju i dalje veliki koncerti. 
Pozivamo Vas da zajedno uplovimo u još jednu Novu godinu!!

Obavještavamo vas da će Bar i ove godine, posjetiti brodovi na kružnim putovanjima u sezoni 2019. Dostavljamo vam raspored dolazaka kruzera u naš grad.

Termini dolazaka:

 

Raspored dolazaka kruzera u Bar

Ocjena korisnika:  5 / 5

Zvijezda aktivnaZvijezda aktivnaZvijezda aktivnaZvijezda aktivnaZvijezda aktivna
 
 
Danas je Turistička organizacija Bar dodijelila nagrade u akciji „Najljepši Novogodišnji izlog 2019“ koja se tradicionalno organizuje u susret novogodišnjim praznicima. 
Komisija akcije „Najljepši Novogodišnji izlog 2019“ u sastavu: Vesna Ljuić – predsjednica  i članovi Mladen Stojović i Damir Mašović obišla je preko 200 poslovnih prostora. 
Kriterijumi kojima se komisija rukovodila pri odabiru najljepšeg novogodišnjeg izloga su  kreativnost, originalnost ideje,  primijenjeni kolorit, bozićni i novogodisnji dozivljaj, upotreba  tradicionalnih i novih dekorativnih elemenata.
 
0001
 
 
Pored navedenih kriterijuma,  pri odlučivanju uzeta su u obzir i sledeća  pravila,  koja se primjenjuju prilikom aranžiranja i dekorisanja izloga: princip preglednosti, tehnika aranžiranja i izlog kao organizovana cjelina.
Komisija je   dodijelila je sledeće nagrade:
- Igraonici „Dvorište“ dodijela  je prvu nagardu, u iznosu od 150 eura
-Druga nagrada pripala je butiku „Lumy by Paris“, u iznosu od 100 eura
-Treća nagrada dodijeljena je  butiku „Pretty woman“  u iznosu 50 eura
 
Pored glavnih nagrada komisija je dodijelila i Specijalne nagrade:
 
1. Specijalna nagrada za dugogodišnji doprinos: prodavnici nakita i satova  Pandora, butiku Cesare,  butiku Miss Piru, butiku kožne galaterije Carissima
2. Specijalna nagrada za najorginalniju novogodišnju jelku - zlatara Engjel 
3. Specijalna nagrada za kontinuiranu kreativnost - dječiji butik Emporio junior
 
0003
 
Komisija je dodijela i sledeće pohvale vlasnicima radnji i poslovnih prostora, a koji su aranžiranjem i dekorisanjem svojim izloga, doprinijeli ljepšem izgledu grada, tj. dali doprinos novogodišnjem prazničnom raspoloženju: Dado autentic studio, Šarm, Fashion house, Gerry Weber, Uno, Urban touch, Petar Pan, Obuća Minja i turistička agencija Riva.
Imajući u vidu da je veliki broj ugostiteljskih objekata dao doprinos novogodišnem prazničnom raspoloženju oslikavanjem staklenih površina, komisija je po prvi put dodijelila:
- Plaketu za najbolju oslikanu staklenu površinu ugostiteljskog objekta caffe „Macchiato“
Kvalitetom su se izvdojili i sledeći ugostiteljski objekti: Restoran „Mornar“, kafana „U prolazu“, „Soho cafe“, poslastičarnica „Le petit macaron“, igraonica „Vesela planeta“ kojima su uručene pohvale. 
Akcija „Najljepši Novogodišnji izlog“ već dugi niz godina podstiče naše sugrađane da ukrase svoje objekte, a na taj način i sam grad i doprinesu što boljoj prazničnoj atmosferi u Baru. Da je akcija uspješna potvrđuje i to da su i drugi gradovi po ugledu na Bar krenuli sa realizacijom ovog projekta. 
 
 
       

dvorac kralja nikolebw

Kalendar

Kalendar dešavanja u Opštini Bar

pon uto sri čet pet sub ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30