fbpx

Turistička organizacija

Opštine Bar

Dobro došli

Opštine Bar

30.12.2019. - 01.01.2020.

Uplovimo zajedno u Novu 2020. godinu

Trg Vladimira i Kosare

Uplovimo zajedno u Novu 2020. godinu

30.12.2019. - 01.01.2020.

Pozivamo Vas da zajedno uplovimo u još jednu Novu godinu!!

Trg Vladimira i Kosare

Opština Bar i Turistička organizacija Bar i ove godine najavljuju dobar provod tokom novogodišnjih praznika. Trg Vladimira i Kosare će opet biti mjesto dobrog raspoloženja i kvalitetne zabave za sve generacije. Domaćini su se potrudili da pripreme kvalitetan i raznovrstan program, a u fokusu ostaju i dalje veliki koncerti. 
Pozivamo Vas da zajedno uplovimo u još jednu Novu godinu!!

Obavještavamo vas da će Bar i ove godine, posjetiti brodovi na kružnim putovanjima u sezoni 2019. Dostavljamo vam raspored dolazaka kruzera u naš grad.

Termini dolazaka:

 

Raspored dolazaka kruzera u Bar
Zvijezda neaktivnaZvijezda neaktivnaZvijezda neaktivnaZvijezda neaktivnaZvijezda neaktivna
 
Turistička ponuda barske opštine je i ove godine predstavljena na sajmu turizma „IFTM Top Resa“ u okviru štanda Nacionalne turističke organizacije Crne Gore.  Pored mnogobrojne crnogorske turističke privrede i lokalnih turističkih organizacija na sajmu su uzeli učešće i hoteli Ruža vjetrova i Korali iz Bara.   
Sajam Top Resa  se održava u periodu od 01. do 05. oktobra i okuplja veliki broj izlagača iz preko 160 zemalja svijeta. Ujedno je i najveći poslovni (B2B) turistički sajam u Francuskoj što je odlična prilika za uspostavljanje novih kontakata i promociju destinacije. Očekuje se posjeta 34 000 profesionalaca iz oblasti turizma iz cijelog svijeta i oko 1000 predstavnika medija. Tokom trajanja sajma organizovana je i degustacija tradicionalnih proizvoda: pršuta, sira, barskih maslina, vina itd. tako da su posjetioci imali priliku da se na licu mjesta upoznaju sa crnogorskom gastro ponudom. 
 
image1
 
Gosti iz Francuske preferiraju sadržajniji odmor koji obuhvata više aktivnosti pa su pored kulturnih znammenistosti, plaža, ponude na  Skadarskom jezerom, širokog spektra aktivnosti aktivnog odmora na moru i jezeru, ponuđeni i proizvodi koji se odnose prevashodno na avanturistički turizam. 
Nacionalna avio kompanija „Montenegro Airlines“ ima redovne letove iz Podgorice i Tivta ka Parizu i Lionu, a osim njih ka Crnoj Gori saobraćaju i „Transavia“ iz Pariza (od aprila do novembra)  kao i „Smart Wings“ (od maja do novembra) iz Lila ka Crnoj Gori što značajno utiče na dostupnost destinacije.
 
       

dvorac kralja nikolebw

Kalendar