fbpx

do

Bar

dio ljeta

Bar

Turistička organizacija

Opštine Bar

Dobro došli

Opštine Bar

Turistička organizacija Bar

Antifašistička mapa

2017

Turistička organizacija Bar će uskoro na svom sajtu objaviti interaktivnu antifašističku mapu, do tada koristite mapu u pdf formatu kojoj možete pristupiti na linku.

{phocadownload view=file|id=3|text=Antifašistička mapa|target=b}

Antifašistička mapa

TO Bar

Panoramska ruta

između dvije čarobne obale

Panoramska ruta
Zvijezda neaktivnaZvijezda neaktivnaZvijezda neaktivnaZvijezda neaktivnaZvijezda neaktivna
 
Turistička organizacija Bar učestvuje u „Danima crnogorskog turizma“ koji se održavaju u Celju i Ljubljani, u organizaciji Ministarstva održivog razvoja i turizma i Nacionalne turističke organizacije Crne Gore, a u saradnji sa Ambasadom Crne Gore u Sloveniji, u periodu od 10.septembra do 15. septembra.
 
IMG 20190911 WA0007
 Promocija je započeta na Međunarodnom sajmu preduzetništva u Celju, gdje je Turistička organizacija Bar predstavila turističku ponudu grada sa akcentom na aktivni odmor kao i kroz bogat program KUD-a “Jedinstvo”. Tokom trajanja sajma u Celju, posjetioci su se detaljnije upoznali sa novitetima turističke ponude Bara, manifestacijama koje slijede u predstojećem periodu, cijenama u privatnom I hotelskom smještaju u postsezoni.
 
S obzirom da gosti sa ovog tržišta, više preferiraju aktivni odmor u prirodi, ovom prilikom prezentovana je ponuda koja se odnosi na segment pješačenja, biciklizma, vožnja kajaka, krstarenja morem I jezerom, kanjoninga i planinarenja kojima mogu upotpuniti svoj odmor.
 
1 2
 
Ponuda grada je  promovisana  i u Ljubljani, uporedo sa celjskim sajmom, pa su u popodnevnim časovima na trgu u Stritarjevoj ulici posjetioci imali priliku da se kroz zabavni program upoznaju sa crnogorskom kulturom I tradicijom. Tom prilikom posjetioci su takođe informisani o turističkoj ponudi grada, a podijeljen je i sav promotivni materijal.
 
       

dvorac kralja nikolebw

Kalendar

Kalendar dešavanja u Opštini Bar

pon uto sri čet pet sub ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31