fbpx

Turistička organizacija

Opštine Bar

Dobro došli

Opštine Bar

30.12.2019. - 01.01.2020.

Uplovimo zajedno u Novu 2020. godinu

Trg Vladimira i Kosare

Uplovimo zajedno u Novu 2020. godinu

30.12.2019. - 01.01.2020.

Pozivamo Vas da zajedno uplovimo u još jednu Novu godinu!!

Trg Vladimira i Kosare

Opština Bar i Turistička organizacija Bar i ove godine najavljuju dobar provod tokom novogodišnjih praznika. Trg Vladimira i Kosare će opet biti mjesto dobrog raspoloženja i kvalitetne zabave za sve generacije. Domaćini su se potrudili da pripreme kvalitetan i raznovrstan program, a u fokusu ostaju i dalje veliki koncerti. 
Pozivamo Vas da zajedno uplovimo u još jednu Novu godinu!!

Obavještavamo vas da će Bar i ove godine, posjetiti brodovi na kružnim putovanjima u sezoni 2019. Dostavljamo vam raspored dolazaka kruzera u naš grad.

Termini dolazaka:

 

Raspored dolazaka kruzera u Bar
Zvijezda neaktivnaZvijezda neaktivnaZvijezda neaktivnaZvijezda neaktivnaZvijezda neaktivna
 

  

 

Sinoć je na šetalištu kralja Nikole u Baru održan posljednji koncert ovogodišnjeg “Ljeta sa zvijezdama”. Za dobru atmosferu ovog puta su bili zaduženi “George&Friends” i Mirza Selimović koji su uprkos povremenoj kiši opravdali očekivanja i publiku zabavljali do kasno u noć. 

„George&Friends“ su veoma brzo podigli  atmosferu u publici serijom pop rok hitova, dok je Mirza Selimović izveo svoje najpoznatije pjesme kao što su “Ne dolazi u snove”, “Boliš me”, “Hiljadu ruža”, “Imaš me”, “Avet” kao i pjesme svojih kolega. Mirza je bio učesnik brojnih festivala i takmičenja gdje je pokazao vanserijski talenat.

Tokom predthodna dva mjeseca koncerti na šetalištu kralja Nikole okupili su ogroman broj posjetilaca svih generacija. Repertoar je i ovog ljeta bio raznolik i na njemu su se našli zvuci za svačiji ukus. Izvođači manifestacije „Ljeto sa zvijezdama“ 2019. godine bili su: Party bus, Prti Bee Gee, Rudolf, Električni orgazam, Beauty and the Beasts, Dženan Lončarević, Padrino band, Tropico band, AkademiA, Nataša Bekvalac, Andrea Demirović, Ana Kokić, grupa Grimm, Rundek&ekipa, Katapult, Jelena Rozga, George&friends i Mirza Selimović.

Sinoć je bio posljednji koncert u okviru manifestacije “Ljeto sa zvijezdama” ali ne i poslednji koji će se održati na barskoj rivijeri. Već sljedeće subote u Sutomoru će biti održana tradicionalna manifestacija “Spičansko veče” na kojoj će osim prezentacije tradicionalnih proizvoda biti organizovan i bogat kulturno-zabavni program, a zvijezda večeri će biti poznati rok sastav “Van Gogh”.

 

 

       

dvorac kralja nikolebw

Kalendar

Kalendar dešavanja u Opštini Bar

pon uto sri čet pet sub ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30