fbpx

Turistička organizacija

Opštine Bar

Dobro došli

Opštine Bar

30.12.2019. - 01.01.2020.

Uplovimo zajedno u Novu 2020. godinu

Trg Vladimira i Kosare

Uplovimo zajedno u Novu 2020. godinu

30.12.2019. - 01.01.2020.

Pozivamo Vas da zajedno uplovimo u još jednu Novu godinu!!

Trg Vladimira i Kosare

Opština Bar i Turistička organizacija Bar i ove godine najavljuju dobar provod tokom novogodišnjih praznika. Trg Vladimira i Kosare će opet biti mjesto dobrog raspoloženja i kvalitetne zabave za sve generacije. Domaćini su se potrudili da pripreme kvalitetan i raznovrstan program, a u fokusu ostaju i dalje veliki koncerti. 
Pozivamo Vas da zajedno uplovimo u još jednu Novu godinu!!

Obavještavamo vas da će Bar i ove godine, posjetiti brodovi na kružnim putovanjima u sezoni 2019. Dostavljamo vam raspored dolazaka kruzera u naš grad.

Termini dolazaka:

 

Raspored dolazaka kruzera u Bar
Zvijezda neaktivnaZvijezda neaktivnaZvijezda neaktivnaZvijezda neaktivnaZvijezda neaktivna
 
Muzička manifestacija „Ljeto sa zvijezdama“, koju organizuje Turistička organizacija Bar tokom mjeseca jula i avgusta postala je sinonim za dobru zabavu. Na šetalištu kralja Nikole sinoć je održan peti koncert po redu, u kome su nastupale barska pop zvijezda Andrea Demirović i pop-folk pjevačica Ana Kokić.
Pop zvijezda Andrea Demirović je jedan od najboljih vokala u ovim prostorima. Popularnost je postigla 2002.godine kada se pojavila na festivalu Sunčane skale. Nekoliko godina kasnije, pojavila se na Eurosongu sa pjesmom „Just get out of my life“.
Nakon Andree na scenu je izašla Ana Kokić koja je njenim hitovima, kao što su „Damelo“, „Ljubav na papiru“, „Ona prava ja“, zabavljala goste do kasnih sati.
 
fotografija 69
 
Ana Kokić je svoju muzičku karijeru takodje zpočela na festivalu Sunčane skale kad se pojavila sa pjesmom „Samo mi javite“ kada je osvojila četvrto mjesto.
Samo dvije godine kasnije, objavila je svoj prvi CD.  Dobitnica je brojnih nagrada, kao što su: Zlatna palma za debitanta godine, Oskar popularnosti za otkriće godine i Beogradski Pobjednik za medijsku ličnost godine.
Pored dobre zabave, posjetioci su ovog puta bili u prilici da uživaju u tradicionalnim Barskom proizvodima.. Duž barskog šetalista bili su postavljeni štandovi gdje su maslinari, vinari, medari i proizvođači suvenira izložili svoje proizvode. 
Turistička organizacija Bar za sledeći petak najavljuje nastup grupe Grimm i Rundek&ekipa.
 
       

dvorac kralja nikolebw

Kalendar

Kalendar dešavanja u Opštini Bar

pon uto sri čet pet sub ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31