fbpx

Turistička organizacija

Opštine Bar

Dobro došli

Opštine Bar

30.12.2019. - 01.01.2020.

Uplovimo zajedno u Novu 2020. godinu

Trg Vladimira i Kosare

Uplovimo zajedno u Novu 2020. godinu

30.12.2019. - 01.01.2020.

Pozivamo Vas da zajedno uplovimo u još jednu Novu godinu!!

Trg Vladimira i Kosare

Opština Bar i Turistička organizacija Bar i ove godine najavljuju dobar provod tokom novogodišnjih praznika. Trg Vladimira i Kosare će opet biti mjesto dobrog raspoloženja i kvalitetne zabave za sve generacije. Domaćini su se potrudili da pripreme kvalitetan i raznovrstan program, a u fokusu ostaju i dalje veliki koncerti. 
Pozivamo Vas da zajedno uplovimo u još jednu Novu godinu!!

Obavještavamo vas da će Bar i ove godine, posjetiti brodovi na kružnim putovanjima u sezoni 2019. Dostavljamo vam raspored dolazaka kruzera u naš grad.

Termini dolazaka:

 

Raspored dolazaka kruzera u Bar
Zvijezda neaktivnaZvijezda neaktivnaZvijezda neaktivnaZvijezda neaktivnaZvijezda neaktivna
 

Bar je ove godine bio domaćin brojnim predstavnicima medija, a trenutno su u obilasku naše opštine predstavnici SAT patrole, čuvene emisije RTS-a. Ove godine za destinaciju u Crnoj Gori su odabrali naš grad kao destinaciju dolaska.

Tokom posjete snimili su neke od najznačajnijih turističkih mjesta opštine Bar: Virpazar, gdje im je organizovano krstarenje Skadarskim jezerom, a  potom su snimali neke od najljepših plaža na barskoj rivijeri, Čanj, Veliki Pijesak, Utjehu. S obzirom da je u toku 32 „Barski ljetopis“ novinari su bili u prilici da prisustvuju i pozorišnoj predstavi “Tartif”. 

Upoznali su se i sa  kulturnim nasleđem grada, sa kustosom muzeja obišli su Dvorac kralja Nikole, potom spomenik prirode na Mirovici, Staru Maslinu, kao i kulturno-istorijsko nasljeđe u Starom Baru. Gosti su bili veoma zadovoljni sa posjetom, a emisija će biti emitovana u naredne dvije sedmice.

Kulturni centar je za potrebe ove posjete obezbijedio besplatne ulaznice, dok im je Turistička organizacija Opštine Bar poklonila propagandni materijal.

Posljednjih dana objavljen je i veći broj afirmativnih članaka o turističkoj ponudi grada kao rezultat posjete studijskih grupa novinara, ali i medijske kampanje koju sprovodi Turistička organizacija Bar na emitivnim tržištima Srbije i Bosne i Hercegovine. Brojni mediji, portali i novinske agencije  kao što su ISTN, B92, Blic, Nezavisne novine, Republika, Libertas, Novosti, Krstarica, Sputnjik, Agencija MIA, Tanjug i drugi su objavili članke o Baru, a uskoro se očekuju i nove objave.  Kroz kampanju se sprovodi i tzv. “outdoor kampanja” pa će bilborde sa motivima iz Bara moći da vide građani Beograda, Novog Sada, Kragujevca, Niša, Sarajeva, Banja Luke i Trebinja.  Kroz intenzivnu kampanju biće obuhvaćeni i digitalni kanali promocije (naročito društvene mreže i Google oglašavanje) ali i brojne PR objave, radio reklamiranje i dr. 

Fotografije sa posjete se mogu preuzeti na sljedećem linku: https://we.tl/t-4M0kvLN74K

Turistička organizacija Opštine Bar

 

       

dvorac kralja nikolebw

Kalendar

Kalendar dešavanja u Opštini Bar

pon uto sri čet pet sub ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31