fbpx

do

Bar

dio ljeta

Bar

Turistička organizacija

Opštine Bar

Dobro došli

Opštine Bar

Turistička organizacija Bar

Antifašistička mapa

2017

Turistička organizacija Bar će uskoro na svom sajtu objaviti interaktivnu antifašističku mapu, do tada koristite mapu u pdf formatu kojoj možete pristupiti na linku.

{phocadownload view=file|id=3|text=Antifašistička mapa|target=b}

Antifašistička mapa

TO Bar

Panoramska ruta

između dvije čarobne obale

Panoramska ruta
Zvijezda neaktivnaZvijezda neaktivnaZvijezda neaktivnaZvijezda neaktivnaZvijezda neaktivna
 
Turistička organizacija Bar je u okviru regionalne promotivne kampanje predstavila aktuelnu turističku ponudu za predstojeću ljetnju sezonu 2019. godine u Kragujevcu u četvrtak, 30. maja u Atrijumu tržnog centra Plaza, u periodu od 16 do 18 časova. 
Predstavnici turističke organizacije Bar  su promovisali odmor na barskim plažama ali i na jezeru u kombinaciji sa atraktivnim pratećim sadržajima. Posjetiocima je predočeno da se posljednjih godina mnogo uložilo u obezbijeđivanje dodatnih sadržaja tokom odmora, adrenalinskih, gastronomskih tura, ali i brojnih manifestacija koje se održavaju tokom cijele godine. One podrazumijevaju atraktivne sadržaje kao što su sportovi na vodi, pješačenje, planinarenje, posjetu najzanimljivijim turističkim lokalitetima, kultuno istorijskim spomenicima, crkvama i manastirima, krstarenja jezerom, ali i degustaciju crnogorskih specijaliteta, hrane i vina i rakija u seoskim sredinama, ali i restoranima.
 
IMG-694b39e1b397115a4a9c6497d05efaf4-V (1).jpg
 
I ove godine tokom promotivne akcije u Plaza centru dodijeljena su nagradna ljetovanja najsrećnijim posjetiocima. Osim u tržnom centru promocija je obuhvatila i gostovanje predstavnika turističkih organizacija  u najgledanijoj emisiji  RTV Kragujevca “Mozaik”, gdje je takođe dodijeljeno nagradno ljetovanje u Baru, a koje je obezbijedio hotel “Nautilus” iz Bara. Osim na televiziji upriličena su i gostovanja na lokalnim radio stanicama.
Nakon uspješne promocije u tržnom centru za predstavnike gradskih institucija, lokalne turističke privrede i medija u restoranu “Panorama” je upriličena svečana radna večera na kojoj su turistički poslenici imali priliku da u direktnom razgovoru razmene iskustva, kontakte i uspostave saradnju. Predstavnici grada Kragujevca na ovom događaju su bili pomoćnici gradonačelnika Nikola Urošević i Stefan Nikezić, kao i direktor TO Kragujevca Bojan Pavlović. Osim njih prisutni su bili i predstavnici turističkih agencija: “Lazaro”, “Marco Polo”, “Dveri”, “Omega Tours”, “Olypic Travel”, “Moja Travel”, “Dolce Vita Travel”, “Atlatic Travel”,”Olimpia Travel”,”Pendulina”, “Petar Pan Travel”, “Apollo Tours” kao i predstavnici sljedećih medija: “Glas Šumadije”, “Pjer media info” “Radio Zlatousti”, “Radio Bravo”, “RTV Kragujevac” i dr.  
Na promociji u Kragujevcu su pored TO Bar koja je bila organiztor nastupa svoju ponudu predstavile i turističke organizacije Budve i Herceg Novog. Podršku događaju je pružila i Ambasada Crne Gore u Republici Srbiji kao i Nacionalna turistička organizacija Crne Gore.
Regionalna promotivna kampanja Crne Gore se nastavlja promocijom u Skoplju.
 
       

dvorac kralja nikolebw

Kalendar

Kalendar dešavanja u Opštini Bar

pon uto sri čet pet sub ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30