Turistička organizacija

Opštine Bar

Dobro došli

Opštine Bar

30.12.2019. - 01.01.2020.

Uplovimo zajedno u Novu 2020. godinu

Trg Vladimira i Kosare

Uplovimo zajedno u Novu 2020. godinu

30.12.2019. - 01.01.2020.

Pozivamo Vas da zajedno uplovimo u još jednu Novu godinu!!

Trg Vladimira i Kosare

Opština Bar i Turistička organizacija Bar i ove godine najavljuju dobar provod tokom novogodišnjih praznika. Trg Vladimira i Kosare će opet biti mjesto dobrog raspoloženja i kvalitetne zabave za sve generacije. Domaćini su se potrudili da pripreme kvalitetan i raznovrstan program, a u fokusu ostaju i dalje veliki koncerti. 
Pozivamo Vas da zajedno uplovimo u još jednu Novu godinu!!

Obavještavamo vas da će Bar i ove godine, posjetiti brodovi na kružnim putovanjima u sezoni 2019. Dostavljamo vam raspored dolazaka kruzera u naš grad.

Termini dolazaka:

 

Raspored dolazaka kruzera u Bar
Zvijezda neaktivnaZvijezda neaktivnaZvijezda neaktivnaZvijezda neaktivnaZvijezda neaktivna
 

Turistička organizacija Bar predstavlja turističku ponudu grada na 20. Međunarodnom sajmu turizma i aktivnog odmora u Nišu i Međunarodnom sajmu turizma u Banja Luci, koji se održavaju u periodu od 18. do 20. aprila.

Na ovim sajmovima je predstavljena kompletna ponuda grada Bara, naša obala kako morska tako i jezerska, a zainteresovanoj javnosti je podijeljen promotivni materijal. Tokom predstavljanja na sajmu, poseban akcenat je stavljen na aktivan odmor, gastro i vinsku ponudu našeg grada, kulturni sadržaj. Takođe, akcenat je stavljen i na povoljne hotelske aranžmane i ponudu privatnog smještaja za ljetnju turističku sezonu, kao i na manifestacije koje nas očekuju u narednom periodu.

Na sajmu turizma u Nišu učestvuje 120 izlagača iz pet zemalja, a u sklopu promocije prvog dana sajma upriličena je radna večera sa predstavnicima turističkih agencija i najeminentnijih medija Srbije, koju su Turističke organizacije Budve i Bara organizovale u saradnji sa Ambasadom Crne Gore u Beogradu. Večeri su prisustvovali i ambasador Crne Gore u Beogradu, Branislav Mićunović sa saradnicima, kao i direktor Nacionalne asocijacije turističkih agencija Srbije, Aleksandar Seničić.

Sajam turizma u Banja Luci ove godine okupio je 159 izlagača, a očekuje se više od 15.000 posjetilaca. Pored Turističke organizacije Bara, svoju ponudu na ovom tržištu predstavljaju lokalne turističke organizacije Podgorice, Herceg Novog i Budve koja je nosilac nastupa na ovom sajmu..

Predstavljanje turističke ponude Bara u okviru regionalne promocije za ljetnju turističku sezonu se nastavlja od ponedjeljka u saradnji sa Turističkom organizacijom Budve na prezentaciji u Sarajevu.

       

dvorac kralja nikolebw

Kalendar

Kalendar dešavanja u Opštini Bar

pon uto sri čet pet sub ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30