do

Turistička organizacija Bar

Antifašistička mapa

2017

Turistička organizacija Bar će uskoro na svom sajtu objaviti interaktivnu antifašističku mapu, do tada koristite mapu u pdf formatu kojoj možete pristupiti na linku.

{phocadownload view=file|id=3|text=Antifašistička mapa|target=b}

Antifašistička mapa

TO Bar

Panoramska ruta

između dvije čarobne obale

Panoramska ruta

Turistička organizacija Bar predstavlja turističku ponudu grada na 20. Međunarodnom sajmu turizma i aktivnog odmora u Nišu i Međunarodnom sajmu turizma u Banja Luci, koji se održavaju u periodu od 18. do 20. aprila.

Na ovim sajmovima je predstavljena kompletna ponuda grada Bara, naša obala kako morska tako i jezerska, a zainteresovanoj javnosti je podijeljen promotivni materijal. Tokom predstavljanja na sajmu, poseban akcenat je stavljen na aktivan odmor, gastro i vinsku ponudu našeg grada, kulturni sadržaj. Takođe, akcenat je stavljen i na povoljne hotelske aranžmane i ponudu privatnog smještaja za ljetnju turističku sezonu, kao i na manifestacije koje nas očekuju u narednom periodu.

Na sajmu turizma u Nišu učestvuje 120 izlagača iz pet zemalja, a u sklopu promocije prvog dana sajma upriličena je radna večera sa predstavnicima turističkih agencija i najeminentnijih medija Srbije, koju su Turističke organizacije Budve i Bara organizovale u saradnji sa Ambasadom Crne Gore u Beogradu. Večeri su prisustvovali i ambasador Crne Gore u Beogradu, Branislav Mićunović sa saradnicima, kao i direktor Nacionalne asocijacije turističkih agencija Srbije, Aleksandar Seničić.

Sajam turizma u Banja Luci ove godine okupio je 159 izlagača, a očekuje se više od 15.000 posjetilaca. Pored Turističke organizacije Bara, svoju ponudu na ovom tržištu predstavljaju lokalne turističke organizacije Podgorice, Herceg Novog i Budve koja je nosilac nastupa na ovom sajmu..

Predstavljanje turističke ponude Bara u okviru regionalne promocije za ljetnju turističku sezonu se nastavlja od ponedjeljka u saradnji sa Turističkom organizacijom Budve na prezentaciji u Sarajevu.