Turistička organizacija

Opštine Bar

Dobro došli

Opštine Bar

30.12.2019. - 01.01.2020.

Uplovimo zajedno u Novu 2020. godinu

Trg Vladimira i Kosare

Uplovimo zajedno u Novu 2020. godinu

30.12.2019. - 01.01.2020.

Pozivamo Vas da zajedno uplovimo u još jednu Novu godinu!!

Trg Vladimira i Kosare

Opština Bar i Turistička organizacija Bar i ove godine najavljuju dobar provod tokom novogodišnjih praznika. Trg Vladimira i Kosare će opet biti mjesto dobrog raspoloženja i kvalitetne zabave za sve generacije. Domaćini su se potrudili da pripreme kvalitetan i raznovrstan program, a u fokusu ostaju i dalje veliki koncerti. 
Pozivamo Vas da zajedno uplovimo u još jednu Novu godinu!!

Obavještavamo vas da će Bar i ove godine, posjetiti brodovi na kružnim putovanjima u sezoni 2019. Dostavljamo vam raspored dolazaka kruzera u naš grad.

Termini dolazaka:

 

Raspored dolazaka kruzera u Bar
Zvijezda neaktivnaZvijezda neaktivnaZvijezda neaktivnaZvijezda neaktivnaZvijezda neaktivna
 
Novogodišnja ponuda predstavljena u Trebinju
 
Danas je u hotelu „Central Park“ na Trebinju održana konferencija za medije na kojoj je predstavljen program dočeka Nove 2019. godine u Baru i drugim gradovima u Crnoj Gori. TO Bar je bila organizator ove konferencije na kojoj su brojni predstavnici medija i lokalnih turističkih agencija upoznati sa novogodišnjim programima i aranžmanima. Na konferenciji su bili prisutni predstavnici „Glasa Trebinja“, „Lokoportala“, „HP Media Group“ „Radio Trebinja“, „Herceg TV“, „Korona radio“, „RTRS“, „Dnevnog Avaza“, „BN TV“, „Alternativne TV“ i dr., kao i turističkih agencija „Herc Travel“ i „Ubla Tours“. Prezentaciji je prisustvovao i direktor Turističke organizacije Trebinja Marko Radić koji je pružio podršku u organizaciji nastupa. 
Direktor TO Bar, Emil Kukalj je prisutne upoznao sa kompletnim novogodišnjim programom i pozvao Trebinjce da predstojeće praznike provedu u Baru, a nakon konferencije za medije dodijeljene su i nagrade za novinare u saradnji sa turističkom privredom. Hotel Adria iz Šušnja je za ovu priliku obezbijedila trodnevni aranžman, a akciji su se pridružile i kolege iz drugih gradova.
 
Press Trebinje 1
 
Na konferenciji su osim Bara svoju ponudu predstavile LTO Budve, Kotora, Tivta, Herceg Novog, Podgorice, kao i predstavnici Montenegro Stars Hotel Group, Lazure Hotel & Marina i hotela Light House.
Osim u Trebinju, novogodišnji program je u saradnji sa Nacionalnom turističkom organizacijom Crne Gore i lokalnim turističkim organizacijama Budve, Herceg Novog, Podgorice, Kotora i Tivta predstavljen i u Beogradu, Sarajevu i Dubrovniku.
 
Press Trebinje 3
 
       

dvorac kralja nikolebw

Kalendar

Kalendar dešavanja u Opštini Bar

pon uto sri čet pet sub ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30