fbpx

Turistička organizacija

Opštine Bar

Dobro došli

Opštine Bar

30.12.2019. - 01.01.2020.

Uplovimo zajedno u Novu 2020. godinu

Trg Vladimira i Kosare

Uplovimo zajedno u Novu 2020. godinu

30.12.2019. - 01.01.2020.

Pozivamo Vas da zajedno uplovimo u još jednu Novu godinu!!

Trg Vladimira i Kosare

Opština Bar i Turistička organizacija Bar i ove godine najavljuju dobar provod tokom novogodišnjih praznika. Trg Vladimira i Kosare će opet biti mjesto dobrog raspoloženja i kvalitetne zabave za sve generacije. Domaćini su se potrudili da pripreme kvalitetan i raznovrstan program, a u fokusu ostaju i dalje veliki koncerti. 
Pozivamo Vas da zajedno uplovimo u još jednu Novu godinu!!

Obavještavamo vas da će Bar i ove godine, posjetiti brodovi na kružnim putovanjima u sezoni 2019. Dostavljamo vam raspored dolazaka kruzera u naš grad.

Termini dolazaka:

 

Raspored dolazaka kruzera u Bar
Zvijezda neaktivnaZvijezda neaktivnaZvijezda neaktivnaZvijezda neaktivnaZvijezda neaktivna
 

 

Saopštenje TO Bar sa promocije turističke ponude barske opštine

na Beogradskom manifestu od 25. do 27. maja 2018.

 

Turistička organizacija Bar je u okviru regionalne kampanje, po četvrti put zajedno sa NTO Crne Gore i LTO Budve, Tivta, Kotora, Herceg Novog, Ulcinja i Podgorice i turističkom privredom, predstavila turističku ponudu za predstojeću ljetnju sezonu na “Beogradskom Manifestu” na Kalemegdanu, od 25. do 27. maja 2018. godine.

„Beogradski Manifest” je međunarodni festival najboljih manifestacija i destinacija u regionu, veoma interesantno osmišljen, tako da je posjetiocima omogućeno da kroz deset festivalskih zona i na 5 bina uživaju u raznovrsnom programskom sadržaju.

Tokom tri dana trajanja „Manifesta” brojnim posjetiocima smo podijelili reklamni matreijal i upoznali ih sa novitetima u turističkoj ponudi naše opštine, sa manifestacijama, cijenama u hotelskom i privatnom smještaju i aktivnostima kojima mogu upotpuniti svoj odmor.

Barski maslinari i crmnički vinari su i ove godine obogatili ponudu barske opštine i na autentičnom izlagačkom prostoru predstavili svoje proizvode posjetiocima koji su uživali u degustaciji crmničkog vina, barskih maslina i maslinovog ulja, kao i proizvoda od ploda masline.

Od maslinara svoje proizvode su prezentovali: Božo Šaltić, Vebija Abazović, Alija Mujić, a Miloš Klisić je predstavio nekoliko vrsta vrhunskog vina.

Predstavnici turističke privrede Crne Gore obezbijedili su nagrade za posjetioce - ljetovanje za dvije osobe, koje su se dodijelile drugog dana „Manifesta”, a iz barske opštine nagradu je obezbijedio hotel „Adria” iz Šušanja.

Događaj su propratili brojni mediji, a v.d. direktorica mr Sanja Mitrović i predstavnik maslinara Božo Šaltić su gostovali na RTS 1, najavili učešće TO Bar i barskih naslinara i vinara na „Manifestu” i pozvali posjetioce da posjete naš štand, degustiraju vino i masline i uživaju u prelijepom autentičnom ambijentu.

Na atraktivnom prostoru, uz vinske i gastronomske degustacije, animacije i zabavni program za najmlađe i muzičke sadržaje, posjetioci su mogli pred ljetnju turističku sezonu da dožive dio atmosfere sa naše destinacije i upoznaju se sa manifestacijama i bogatim turističkim sadržajem kako barske opštine, take i Crne Gore.

Prema zvaničnim podacima MONSTAT-a, barsku opštinu je u 2017. godini, posjetilo 48 000 turista iz Srbije, koji su ostvarili 435 601 noćenja, što je 0,45 % više nego u 2016. godini. U ukupnpm turističkom prometu barske opštine, Srbija je u 2017. godini bila na prvom mjestu po broju dolazaka, a na drugom po broju noćenja turista.

       

dvorac kralja nikolebw

Kalendar

Kalendar dešavanja u Opštini Bar

pon uto sri čet pet sub ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30