fbpx

Turistička organizacija

Opštine Bar

Dobro došli

Opštine Bar

30.12.2019. - 01.01.2020.

Uplovimo zajedno u Novu 2020. godinu

Trg Vladimira i Kosare

Uplovimo zajedno u Novu 2020. godinu

30.12.2019. - 01.01.2020.

Pozivamo Vas da zajedno uplovimo u još jednu Novu godinu!!

Trg Vladimira i Kosare

Opština Bar i Turistička organizacija Bar i ove godine najavljuju dobar provod tokom novogodišnjih praznika. Trg Vladimira i Kosare će opet biti mjesto dobrog raspoloženja i kvalitetne zabave za sve generacije. Domaćini su se potrudili da pripreme kvalitetan i raznovrstan program, a u fokusu ostaju i dalje veliki koncerti. 
Pozivamo Vas da zajedno uplovimo u još jednu Novu godinu!!

Obavještavamo vas da će Bar i ove godine, posjetiti brodovi na kružnim putovanjima u sezoni 2019. Dostavljamo vam raspored dolazaka kruzera u naš grad.

Termini dolazaka:

 

Raspored dolazaka kruzera u Bar
Zvijezda neaktivnaZvijezda neaktivnaZvijezda neaktivnaZvijezda neaktivnaZvijezda neaktivna
 

U hotelu „Hilton“ u Podgorici, 13. decembra održana je ceremonija dodjele nagrada Wild Beauty Awards 2017 u organizaciji Nacionalne turističke organizacije.

Ove godine Nacionalna turistička organizacija Crne Gore dodijelila je šest nagrada i dva priznanja Wild Beauty Awards, i to u kategorijama:

Žiri za dodjelu nagrada ove godine radio je u sastavu: Damir Davidović(predsjednik ), Željka Radak Kukavičić, Dr Ivo Županović, Slađana Šoć, Sanja Golubović, Bojana Popović, Dejan Davidović, Zoja Đurović I Emil Kukalj.

Nagrada za doprinos kvalitetu i razvoju turističke ponude Crne Gore u 2017 godini pripala je Turističkoj organizaciji opštine Bara, koja godinama na kvalitetan način unapredjuje i promoviše turističku ponudu Opštine. Uložen je ogroman trud i znanje, kako bi se nekada lučki grad pretvorio u prepoznatljivu turističku destinasciju sa „dvije čarobne obale“, koje posjećuju turisti sa raznih strana svijeta.

Međutim ove, 2017. godine čini se da je Bar dobio turističke proizvode na kojima bi mu pozavidjele i mnogo veće turističke destinacije:
Pored tradicionalnog Ljeta sa zvijezdama koje je privuklo sve generacije i poštovaoce različitih muzičkih žanrova, postavljanje simbola Bara, skulptura: „Nulti kilometar“ i „I love Bar“ - idealne za nezaboravne fotografije sa ovog dijela crnogorske obale do panoramske rute "Između dvije čarobne obale" koja je objedinila i obogatila ponudu morske i jezerske obale. Na ruti, dužine 115 km, izgrađeno je 8 vidikovaca sa kojih se pruža impresivan pogled na neiscrpne prirodne ljepote i turističke atrakcije barske opštine.

Nagradu je primila direktorica Turističke organizacije Bara Neda Ivanović koju joj je uručila direktorica Nacionalne turističke organizacije Crne Gore Željka Radak Kukavičić.

 

       

dvorac kralja nikolebw

Kalendar

Kalendar dešavanja u Opštini Bar

pon uto sri čet pet sub ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31