Turistička organizacija

Opštine Bar

Dobro došli

Opštine Bar

30.12.2019. - 01.01.2020.

Uplovimo zajedno u Novu 2020. godinu

Trg Vladimira i Kosare

Uplovimo zajedno u Novu 2020. godinu

30.12.2019. - 01.01.2020.

Pozivamo Vas da zajedno uplovimo u još jednu Novu godinu!!

Trg Vladimira i Kosare

Opština Bar i Turistička organizacija Bar i ove godine najavljuju dobar provod tokom novogodišnjih praznika. Trg Vladimira i Kosare će opet biti mjesto dobrog raspoloženja i kvalitetne zabave za sve generacije. Domaćini su se potrudili da pripreme kvalitetan i raznovrstan program, a u fokusu ostaju i dalje veliki koncerti. 
Pozivamo Vas da zajedno uplovimo u još jednu Novu godinu!!

Obavještavamo vas da će Bar i ove godine, posjetiti brodovi na kružnim putovanjima u sezoni 2019. Dostavljamo vam raspored dolazaka kruzera u naš grad.

Termini dolazaka:

 

Raspored dolazaka kruzera u Bar

Ocjena korisnika:  5 / 5

Zvijezda aktivnaZvijezda aktivnaZvijezda aktivnaZvijezda aktivnaZvijezda aktivna
 
Šušanjska noć, primorska fešta od ribe i vina, okupila je sinoć na platou ispred plaže Žukotrlica veliki broj mještana i turista koji su u muzici i domaćim specijalitetima uživali do kasno u noć. Organizator ove fešte je MZ Šušanj uz pokroviteljstvo i podršku Opštine Bar i Turističke organizacije Bar kao i brojni drugi preduzetnici i privrednici. Cilj ove fešte je promocija ovog kraja kao i upoznavanje brojnih turista sa  kulturom i običajima i njeno očuvanje od zaborava.
 
3 2
 
U programu su nastupili klapa  Jedinstvo i Padrino bend iz Bara, a zvijezda večeri bila je pjevačica narodne muzike Ana Bekuta. Folk zvijezda je priredila noć za pamćenje više hiljadama ljudi koji su na otvorenom pjevali njene najveće hitove od početka pa do kraja, kao što su „Veseljak“, „Kralj ponoći“, „Crven konac“ itd.
 
Na brojnim štandovima bili su izloženi barski suveniri i gastro specijaliteti po kojima je Šušanj poznat, a posjetiocima je besplatno podijeljeno riba i vino.
 
Feštu od ribe i vina otvorili su u ime organizatora  predsjednik Opštine Bar Dušan Raičević i predsjednik  MZ Šušanj Pešo Glavanović.
 
       

dvorac kralja nikolebw

Kalendar