Turistička organizacija

Opštine Bar

Dobro došli

Opštine Bar

30.12.2019. - 01.01.2020.

Uplovimo zajedno u Novu 2020. godinu

Trg Vladimira i Kosare

Uplovimo zajedno u Novu 2020. godinu

30.12.2019. - 01.01.2020.

Pozivamo Vas da zajedno uplovimo u još jednu Novu godinu!!

Trg Vladimira i Kosare

Opština Bar i Turistička organizacija Bar i ove godine najavljuju dobar provod tokom novogodišnjih praznika. Trg Vladimira i Kosare će opet biti mjesto dobrog raspoloženja i kvalitetne zabave za sve generacije. Domaćini su se potrudili da pripreme kvalitetan i raznovrstan program, a u fokusu ostaju i dalje veliki koncerti. 
Pozivamo Vas da zajedno uplovimo u još jednu Novu godinu!!

Obavještavamo vas da će Bar i ove godine, posjetiti brodovi na kružnim putovanjima u sezoni 2019. Dostavljamo vam raspored dolazaka kruzera u naš grad.

Termini dolazaka:

 

Raspored dolazaka kruzera u Bar
Zvijezda neaktivnaZvijezda neaktivnaZvijezda neaktivnaZvijezda neaktivnaZvijezda neaktivna
 
Turistička organizacija Bar je juče i danas ugostila dvije studijske grupe novinara. Iz Franuske su to bili predstavnici: Le Temps dꞌun Voyage, GEO.fr, MagꞌCentre, La Quotidienne i Inftravel.fr, a iz Izraela: Ynet website, Passport media group, Yedioth aharonot, Mako, Walla website, Israel Hayom,  dok su bili prisutni i menadžeri operation Israir airlaines & tourism, kao i potpredsjednik marketinga i prodaje Israir airplaines & tourism. Mediji su tokom ove studijske posjete obišli: Stari Bar, Staru maslinu i  NP Skadarsko jezero. 
Francuskim i medijima iz Izraela, u pratnji vodiča su predstavljene kulturno-istorijske znamenitosti u Starom Baru: akvadukt, sat kula, ostaci brojnih crkava iz različitih epoha, ostaci manastirskog komleksa sv. Nikole, glavna kapija, Citadela kao i amam. 
3 (1).jpg
Osim brojih kulturno-istorijskih znamenitosti, Francuski mediji su bili u prilici da se upoznaju i sa gastronomskom ponudom ovog područja, pa im je restoran „Kaldrma“ iz Starog Bara predstavio proces kuvanja turske kafe. Na njihov zahtjev odrađen je i interviju sa vlasnikom istoimenog restorana, gdje su se detaljnije upoznali sa životom koji se odvijao u starobarskoj čaršiji. 
Pored Starog Bara, obišli su i Staru maslinu na Mirovici i tradicionalno obišli tri kruga oko nje  za zdravlje, sreću i ljubav.
1.jpg
Tokom posjete u Virpazaru, obišli su Centar za posjetioce  gdje su im predstavljene prirodna i kulturna bogatstva Skadarskog jezera, kao i mogućnosti upražnjavanja aktivnog odmora u Nacionalnom parku, s akcentom na pješačke, biciklističke i vinske staze. Upriličeno je i krstarenje Skadarskim jezerom, koje je na goste ostavio poseban utisak.
 
IMG_1471-03-06-19-08-35.JPG
 
IMG_1474-03-06-19-08-54.JPG
 
IMG_1473-03-06-19-08-54.JPG
 
Kulturni centar je obezbijedio besplatne ulaznice, dok se Turistička organizacija Opštine Bar pobrinula za kompletnu organizaciju posjete na teritoriji barske opštine i podijelila im propagandni materijal.
 
       

dvorac kralja nikolebw

Kalendar