Turistička organizacija

Opštine Bar

Dobro došli

Opštine Bar

30.12.2019. - 01.01.2020.

Uplovimo zajedno u Novu 2020. godinu

Trg Vladimira i Kosare

Uplovimo zajedno u Novu 2020. godinu

30.12.2019. - 01.01.2020.

Pozivamo Vas da zajedno uplovimo u još jednu Novu godinu!!

Trg Vladimira i Kosare

Opština Bar i Turistička organizacija Bar i ove godine najavljuju dobar provod tokom novogodišnjih praznika. Trg Vladimira i Kosare će opet biti mjesto dobrog raspoloženja i kvalitetne zabave za sve generacije. Domaćini su se potrudili da pripreme kvalitetan i raznovrstan program, a u fokusu ostaju i dalje veliki koncerti. 
Pozivamo Vas da zajedno uplovimo u još jednu Novu godinu!!

Obavještavamo vas da će Bar i ove godine, posjetiti brodovi na kružnim putovanjima u sezoni 2019. Dostavljamo vam raspored dolazaka kruzera u naš grad.

Termini dolazaka:

 

Raspored dolazaka kruzera u Bar
Zvijezda neaktivnaZvijezda neaktivnaZvijezda neaktivnaZvijezda neaktivnaZvijezda neaktivna
 
Turistička organizacija Bar je u okviru regionalne promotivne kampanje predstavila aktuelnu turističku ponudu za predstojeću ljetnju sezonu 2019. godine u Kragujevcu u četvrtak, 30. maja u Atrijumu tržnog centra Plaza, u periodu od 16 do 18 časova. 
Predstavnici turističke organizacije Bar  su promovisali odmor na barskim plažama ali i na jezeru u kombinaciji sa atraktivnim pratećim sadržajima. Posjetiocima je predočeno da se posljednjih godina mnogo uložilo u obezbijeđivanje dodatnih sadržaja tokom odmora, adrenalinskih, gastronomskih tura, ali i brojnih manifestacija koje se održavaju tokom cijele godine. One podrazumijevaju atraktivne sadržaje kao što su sportovi na vodi, pješačenje, planinarenje, posjetu najzanimljivijim turističkim lokalitetima, kultuno istorijskim spomenicima, crkvama i manastirima, krstarenja jezerom, ali i degustaciju crnogorskih specijaliteta, hrane i vina i rakija u seoskim sredinama, ali i restoranima.
 
IMG-694b39e1b397115a4a9c6497d05efaf4-V (1).jpg
 
I ove godine tokom promotivne akcije u Plaza centru dodijeljena su nagradna ljetovanja najsrećnijim posjetiocima. Osim u tržnom centru promocija je obuhvatila i gostovanje predstavnika turističkih organizacija  u najgledanijoj emisiji  RTV Kragujevca “Mozaik”, gdje je takođe dodijeljeno nagradno ljetovanje u Baru, a koje je obezbijedio hotel “Nautilus” iz Bara. Osim na televiziji upriličena su i gostovanja na lokalnim radio stanicama.
Nakon uspješne promocije u tržnom centru za predstavnike gradskih institucija, lokalne turističke privrede i medija u restoranu “Panorama” je upriličena svečana radna večera na kojoj su turistički poslenici imali priliku da u direktnom razgovoru razmene iskustva, kontakte i uspostave saradnju. Predstavnici grada Kragujevca na ovom događaju su bili pomoćnici gradonačelnika Nikola Urošević i Stefan Nikezić, kao i direktor TO Kragujevca Bojan Pavlović. Osim njih prisutni su bili i predstavnici turističkih agencija: “Lazaro”, “Marco Polo”, “Dveri”, “Omega Tours”, “Olypic Travel”, “Moja Travel”, “Dolce Vita Travel”, “Atlatic Travel”,”Olimpia Travel”,”Pendulina”, “Petar Pan Travel”, “Apollo Tours” kao i predstavnici sljedećih medija: “Glas Šumadije”, “Pjer media info” “Radio Zlatousti”, “Radio Bravo”, “RTV Kragujevac” i dr.  
Na promociji u Kragujevcu su pored TO Bar koja je bila organiztor nastupa svoju ponudu predstavile i turističke organizacije Budve i Herceg Novog. Podršku događaju je pružila i Ambasada Crne Gore u Republici Srbiji kao i Nacionalna turistička organizacija Crne Gore.
Regionalna promotivna kampanja Crne Gore se nastavlja promocijom u Skoplju.
 
       

dvorac kralja nikolebw

Kalendar