Turistička organizacija

Opštine Bar

Dobro došli

Opštine Bar

30.12.2019. - 01.01.2020.

Uplovimo zajedno u Novu 2020. godinu

Trg Vladimira i Kosare

Uplovimo zajedno u Novu 2020. godinu

30.12.2019. - 01.01.2020.

Pozivamo Vas da zajedno uplovimo u još jednu Novu godinu!!

Trg Vladimira i Kosare

Opština Bar i Turistička organizacija Bar i ove godine najavljuju dobar provod tokom novogodišnjih praznika. Trg Vladimira i Kosare će opet biti mjesto dobrog raspoloženja i kvalitetne zabave za sve generacije. Domaćini su se potrudili da pripreme kvalitetan i raznovrstan program, a u fokusu ostaju i dalje veliki koncerti. 
Pozivamo Vas da zajedno uplovimo u još jednu Novu godinu!!

Obavještavamo vas da će Bar i ove godine, posjetiti brodovi na kružnim putovanjima u sezoni 2019. Dostavljamo vam raspored dolazaka kruzera u naš grad.

Termini dolazaka:

 

Raspored dolazaka kruzera u Bar
Zvijezda neaktivnaZvijezda neaktivnaZvijezda neaktivnaZvijezda neaktivnaZvijezda neaktivna
 
 
Danas su Bar posjetili predstavnici ruskih medija Russin travel &culture industry magazine i internet magazine Tour Press Club. Posjeta se organizuje u saradnji NTO CG a novinari će biti u Crnoj Gori do 31.maja.
 
IMG 0473
 
Naročito ih je očarala Stara Maslina gdje su se detaljno upoznali sa njenom dvovjekovnom prošlošću , postavljali pitanja i po tradiciji obišli tri kruga oko nje.  Stari Bar  ih je iznenadio  tragovima različitih kultura na jednom mjestu,  kao i sa pogledom koji se pruža na čitav grad.
 Nakon toga, panoramskom rutom su stigli do Ostrosa gdje su vidjeli ostatke manastira Prečista Krajinska, upoznali se sa legendom Vladimira i Kosare i obišli su čuvene Krajinske bunare. Nastavili su panoramskom rutom do Virpazara, krstarili Skadarskim jezerom i obišli ostrva na sjevernom dijelu jezera.
 
       

dvorac kralja nikolebw

Kalendar